«Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής


Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με τίτλο «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε», ο οποίος θα διεξαχθεί από όλα τα σχολικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός «… αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε …» είναι αφιερωμένος στον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ιδρυτή του Οργανισμού και πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 ετών από τη δημιουργία του. Ο Ανδρέας, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, εξέφρασε στο ημερολόγιό του, την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένας Σύλλογος για να χαμογελούν όλα τα παιδιά. Οι σημαντικότεροι και πιο γνήσιοι Πρεσβευτές του Οράματος του Ανδρέα, είναι τα ίδια τα παιδιά και για αυτό είναι τόσο πολύτιμη η συμμετοχή τους. Στόχος του Συλλόγου είναι να κινητοποιήσουμε όλους τους μαθητές να ζωγραφίσουν δημιουργικά εμπνεόμενα από το ημερολόγιο και τη φράση «… αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε …» του Ανδρέα.

  • Μέσω της συμμετοχής των μαθητών στο διαγωνισμό, επιτυγχάνεται η ευαισθητοποίηση των παιδιών στην αξία της συμμετοχής, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς.
  • Τα παιδιά της Λιλιπούπολης που φοιτούν στα τμήματα του Νηπιαγωγείου (Ν1 & Ν2) καλέστηκαν να αποδώσουν δημιουργικά με τη ζωγραφική τη φράση «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»!
  • Σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες που ήταν παρόντες την ημέρα της δράσης καθώς και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους θα αποσταλούν έπαινοι στο σχολείο μας, τους οποίους και θα σας προωθήσουμε.
  • Τέσσερις μαθητές/μαθήτριες, ένας/μια από κάθε σχολική βαθμίδα (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) που θα διακριθούν με τις ατομικές συμμετοχές τους, θα λάβουν ατομικό βραβείο. Οι συμμετοχές που θα διακριθούν θα προβληθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» καθώς και στα social media του.

Όλοι μαζί προσφέρουμε
πολλά θα καταφέρουμε!!!

Η Οικογένεια της Λιλιπούπολης