Θερινές Δραστηριότητες στη Λιλιπούπολη για Όλα τα Παιδιά!!!

Ένας Όμορφος Κύκλος Λιλιπούτειων Δραστηριοτήτων Έκλεισε και Ένας Ομορφότερος Ξεκινάει…!!!

 

2

Για μια ακόμη φορά οι λιλιπούτειοι αθλητές μας φόρεσαν τα αθλητικά τους, έβαλαν τα δυνατά τους και ανέδειξαν την προσπάθεια και τους κόπους μιας ολόκληρης  χρονιάς!

3

Το αστέρι τους έλαμψε στις αθλητικές τους επιδείξεις, που έλαβαν μέρος στο γήπεδο Ο.Α.Κ.Α και όλοι εμείς ήμασταν εκεί να τους χειροκροτήσουμε με περηφάνια.

Κατέπληξαν τους πάντες με το ταλέντο τους και τις δεξιότητές τους και με ιδιαίτερη χαρά παρέλαβαν τα πολύτιμα μετάλλιά τους!

Με όρεξη και κέφι συνεχίζουμε τις αθλητικές μας περιπέτειες στη ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ οργανώνοντας έναν κύκλο θερινών δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους.

Το θερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιέχει:

Βιωματική Προσέγγιση της Μουσικής (Μουσικοκινητική Αγωγή Carl-Orff) για παιδιά από 2-6 ετών!!! (πατήστε εδώ για να διαβάσετε παλαιότερο άρθρο με σχετικές πληροφορίες και διευκρινήσεις)

Αθλητικές δραστηριότητες – Αθλήματα (κυκλική μορφή διδασκαλίας) για παιδιά 1,5-2,5 ετών (πατήστε εδώ για να διαβάσετε παλαιότερο άρθρο με αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινήσεις)

Αθλητικές δραστηριότητες – Αθλήματα (κυκλική μορφή διδασκαλίας) για παιδιά 2,5-3,5 ετών (πατήστε εδώ για να διαβάσετε παλαιότερο άρθρο με αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινήσεις)

Αθλητικές δραστηριότητες – Αθλήματα (κυκλική μορφή διδασκαλίας) για παιδιά 3-6 ετών (πατήστε εδώ για να διαβάσετε παλαιότερο άρθρο αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινήσεις)

Σας περιμένουμε όλους!!!

 

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ πατήστε εδώ.

Για περισσότερο εποπτικό υλικό επισκεφθείτε τη σελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ στο twitter πατώντας εδώ.