Η Λιλιπούπολη στο επιστημονικό περιοδικό Σύγχρονο Νηπιαγωγείο!

οι καινοτομίες που εφαρμόζονται στη Λιλιπούπολη, επιβραβεύονται διαρκώς, αλλά και βραβεύονται! Έτσι, μετά τα Παιδαγωγικά Προγράμματα, τα οποία παρουσιάσθηκαν από τους συνεργάτες μας αυτοπροσώπως στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ (Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών) και τα Βιωματικά Εργαστήρια, όπου παιδαγωγοί άλλων σχολείων είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε καινοτομίες παιδαγωγικού περιεχομένου, το σχολείο μας έχει την τιμή να φιλοξενεί άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό Σύγχρονο Νηπιαγωγείο (τεύχος Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2017) για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόσαμε στα παιδιά μας με τίτλο Αριστοτελικά Παιχνίδια Λόγου και Λογικής στη Φύση, όπου στόχος ήταν να εξοικειωθούν τα παιδιά με τη Φύση και ταυτόχρονα να διδαχθούν βασικά στοιχεία του Λόγου και της Λογικής με παιγνιώδη τρόπο (πατήστε εδώ για το άρθρο στο περιοδικό)!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βραβεύθηκε και από τα Education Business Awards 2017, στα πλαίσια της Καλλιέργειας Περιβαλλοντικής Συνείδησης (πατήστε εδώ για σχετικό άρθρο).

Οι διακρίσεις αυτές είναι ακόμη μία απόδειξη της πολυετούς προσπάθειας που γίνεται από την ΟΜΑΔΑ του σχολείου μας, πάντα προς όφελος των μαθητών μας!