«Χαμόγελο Αληθινό»

«Με την αγάπη μπορείς να καταφέρεις… Να γίνει το όνειρο αληθινό…Για το Χαμόγελο, το πιο Αληθινό!»

Η Λιλιπούπολη γράφει ένα τραγούδι αγάπης με τίτλο «Χαμόγελο Αληθινό»

και το παρουσιάζει στην Επετειακή Εκδήλωση του Οργανισμού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»!


Το σχολείο μας, το οποίο έχει ανακηρυχθεί Πρεσβευτής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσίασε το τραγούδι «Χαμόγελο Αληθινό» στην εκδήλωση για τα 28 χρόνια προσφοράς του Οργανισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών!

Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο δημιουργήθηκε σε στίχους και μελωδία αποκλειστικά από την Οικογένεια της Λιλιπούπολης για να τιμήσει το δικό μας Ανδρέα και είναι εμπνευσμένο από τα ίδια τα λόγια του μικρού μα τόσο σπουδαίου Ανδρέα, έτσι όπως ο ίδιος τα κατέγραψε στο προσωπικό του ημερολόγιο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει 28 χρόνια δράσης, δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του. Πιστό στο όραμα και την αποστολή του, ζει μέσα στην κοινωνία, αφουγκράζεται τις ανάγκες της, εξελίσσεται διαρκώς, και προσφέρει έμπρακτα και ουσιαστικά. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το έργο του και τα σχέδιά του για το επόμενο διάστημα. Την εκδήλωση, εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα Σοφία Ζαχαράκη. Συμμετείχαν επίσης, η κα Ξένια Κούρτογλου, MSc, Ιδρύτρια Focus Bari, Σύμβουλο Προσωπικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Resilience Expert, ο κος Nίκος Χριστοδούλου, Consulting Leader Partner Deloitte, ο κος Παναγιώτης Αναστασιάδης, Καθηγητής Δια Βίου και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με την χρήση των ΤΠΕ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μέλος Δ.Σ. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η κα Ιωάννα Χαρδαλούπα, Ψυχολόγος, Συντονίστρια Κέντρου για τη Βία και τον εκφοβισμό (Bullying), «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν οι πεποιθήσεις των Ελλήνων για τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα καθώς και η στάση του κοινού για τη σημασία της αντιμετώπισής τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ποιοτικής και ποσοτικής πανελλαδικής έρευνας που διενήργησε αφιλοκερδώς για την εκδήλωση η εταιρεία Focus Bari.


Παρακολουθήστε την εκδήλωση από το σημείο που εμφανίζονται τα παιδιά μας!

Με την αγάπη μπορείς να καταφέρεις…

Με την καρδιά σου ξεκίνα να προσφέρεις!!