Αθλητικές και Κολυμβητικές Επιδείξεις 2022!


Απολαύστε Στιγμές από τους λιλιπούτειους αθλητές στην παρουσίαση των αθλημάτων τους – Κολύμβηση, Παιδαγωγική Γυμναστική, Tae Kwon Do, Στίβο, Τέννις, Μπάσκετ, Ρυθμική Γυμναστική.

Τα παιδιά μας είχαν τη δυνατότητα να επιδείξουν στην οικογένειά τους τις τεχνικές, συναρμοστικές και κινητικές ικανότητες που ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Οι ίδιοι μας κατέπληξαν με τις επιδόσεις τους και εμείς με τη σειρά μας τους επιβραβεύσαμε με την απονομή των αντίστοιχων μεταλλίων και επαίνων!

Συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα παιδιά και τις Οικογένειές τους!


✨ Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση ,όλα ήταν τέλεια κ μοναδικά..Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε δίπλα στα παιδιά μας σε τέτοιες στιγμές..Είστε μαμάδες πολλών παιδιών και εμείς χαιρόμαστε που το αποτέλεσμα είναι άριστο κ μοναδικό..
✨ Εξαιρετική διοργάνωση! Περάσαμε υπέροχα και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ! Ήταν όλα τα παιδάκια καταπληκτικά!!! Ο Παναγιώτης μας έλεγε με μεγάλη περηφάνια ότι κέρδισε το πρώτο του μετάλλιο! Γέλασα πάρα πολύ όταν έκανε νόημα με τα χέρια του στο κοινό να χειροκροτήσει πιο δυνατά!
✨ ΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!! Υπέροχη, εξαιρετική, ονειρεμένη γιορτή του αθλητισμού!!!! Μπράβο σε όλους τους αθλητές!!! Μπράβο στις δασκάλες και στους προπονητές!!!! Ευχαριστούμε Λιλιπούπολη για τα συναισθήματά που μας κατέκλυσαν…
Συγκίνηση, υπερηφανια και ευτυχία με τεράστια χαμόγελα!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! 😊🤩
✨ Συγαχαρητήρια για την υπέροχη εκδήλωση του Σαββάτου! Ήσασταν όλες και όλοι υπέροχοι! Συνεχίστε με την καλή σας διάθεση! Το απολαμβάνετε τόσο που κάνετε την δουλειά σας να φαίνεται παιχνίδι!
✨ Συγχαρητήρια για τις επιδείξεις σας, καμαρώσαμε το αντράκι μας και το καταχαρήκαμε οικογενειακώς!!! Σας ευχαριστούμε θερμά για την τόσο ωραία μέρα!!
✨ Σας ευχαριστούμε πολύ για την χθεσινή βραδιά στο κολυμβητήριο!
Το ευχαριστήθηκαν πολύ τα παιδάκια μας κι εμείς περάσαμε υπέροχα βλέποντας τι έχουν καταφέρει οι μικροί κολυμβητές μας!