40 Χρόνια Όνειρα …στη Λιλιπούπολη!


  • Ευχαριστούμε από καρδιάς πρωτίστως τα παιδιά μας, μικρά και μεγάλα, τα οποία πρωταγωνίστησαν σε αυτό το υπερθέμα και μας γεμισαν όλους Περηφάνια και Συγκίνηση!
  • Αδιαμφισβήτητα και ΌΛΟΥΣ τους γονείς, οι οποίοι ενεργά μας υποστήριξαν καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και από την έναρξη της σχολικής χρονιάς που εμπνευστήκαμε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά για ΟΛΗ την Οικογένεια της Λιλιπούπολης!
  • Συγκεκριμένα δρώμενα αποτέλεσαν φόρο τιμής στα 40 Χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της Λιλιπούπολης!
  • Τις παιδαγωγούς και τους επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας, καθώς και την ομάδα Αποφοίτων και Χορωδίας Γονέων, οι οποίοι με περίσσεια χαρά συμμετείχαν στο έργο μας! 

  • Παρακολουθήστε οπτικό υλικό και διαβάστε σχόλια γονέων από τη μεγάλη παράσταση των παιδιών μας στο Θέατρο Πέτρας!

H παράσταση ήταν υπερπαραγωγή, τα παιδιά μας το χάρηκαν τόσο πολύ! Ο Παναγιώτης ήταν πολυ χαρούμενος που κατάφερε να συμμετέχει!

Συγχαρητήρια για την γιορτή. Ήταν καταπληκτική, θεωρώ ότι είχαμε από τα ωραιότερα σκετσάκια. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας, Συγχαρητήρια για την οργάνωση, Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που ήταν οι κεντρικοί πρωταγωνιστές και ήταν όλα εξαιρετικά και μοναδικά. Σας ευχαριστώ θερμά για την άποψή συνεργασία, την αγάπη, την φροντίδα, και το ενδιαφέρον που δείξατε στον μικρό μας.

Συγχαρητήρια για την παράσταση!Να χαιρόμαστε τα μικρά ταλεντάκια μας!και του χρόνου!

Σύγχαρητηρια στα χελωνακια μας για την άριστη συμμετοχή τους στη γιορτή..Ήταν όλα υπέροχα..Σας ευχαριστούμε

Τα λόγια είναι τόσα φτωχά μπροστά σε αυτό το υπερθέαμα που παρουσιάσατε μαζί με τα παιδιά μας ..Ήταν όλα υπέροχα και καταπληκτικά... Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο..είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας κ εσάς..Μα τι όμορφες και μοναδικές ήσασταν όλες σας... ειλικρινά παιδιά και προσωπικό ήταν λες κ ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί κ χωρευτες

Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την ωραία παράσταση σε όλους του συντελεστές και ιδιαίτερα στα παιδάκια που ήταν εξαιρετικά … Τα ελεφαντάκια μας έσκισαν και αυτό οφείλεται σε εσάς περισσότερο! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας, την υπομονή σας και την αγάπη σας!❤️

 Ησασταν καταπληκτικοί την Παρασκευή στην παράσταση!!!ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σάς!!!!

Ήθελα να συγχαρώ το σχολείο για την επιτυχημένη παράσταση και την ομαδική προσπάθεια όλων των μελών της Λιλιπούπολης. Μας είχαν λείψει οι ανοιχτές γιορτές! Εύχομαι σε όλους και όλες, που απαρτίζουν την καταπληκτική "χώρα" της Λιλιπούπολης, να διατηρήσουν τον αμείωτο ζήλο τους και την δημιουργική αγάπη για την εργασία τους και τα παιδιά για αλλά 40 χρόνια! Με υγεία! Πραγματικά, είστε μία γλυκιά, ασφαλής όαση στην ερημιά της απίστευτης βαρβαρότητας που αναπτύσσεται γύρω μας. Σας ευχαριστούμε!

Δεν έχω λόγια να σας συγχαρώ για την παράσταση της Παρασκευής! Εκπαιδευτικοί και μαθητές δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ παράσταση, εξαιρετική οργάνωση και τα παιδιά όπως πάντα απίθανα!!! ΜΠΡΑΒΟ σας! Μας κάνετε περήφανους!

Αν και είχα τη χαρά να σας συγχαρώ από κοντά, θα ήθελα να σας πω για άλλη μια φορά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ για την εξαιρετική οργάνωση και την απίθανη παράσταση! Το ΠΠΝ1 ειδικά έκαψε την παράσταση!

Συγχαρητήρια για την παράσταση της Παρασκευής! Ήσασταν όλοι -μικροί και μεγάλοι- υπέροχοι! 😍 Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο! Ευχαριστούμε για όλα!

Πολλά συγχαρητήρια για το παραμυθένιο υπερθέαμα που είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε!

Περάσαμε πολύ όμορφα στη γιορτή ,το απολαύσαμε και ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό !
Συγχαρητήρια σε όλους σας για την υπέροχη δουλειά !τα παιδάκια μας ήταν υπέροχα,πολύ οργανωμένα και φαινόταν ποσό όμορφη ομάδα έχει δημιουργηθεί .
Και του χρόνου να είμαστε καλά !

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη βραδιά!!! Ο μικρός μας το χάρηκε πάρα πολύ. Μιλούσε ασταμάτητα και καμάρωνε για τα κατορθώματά του !!! ❤️❤️

Ταξιδέψαμε κ εμείς στην μαγική χώρα της Λιλιπούπολης μαζί με την φυλή τον λιλιπούα.
Ήταν όλα υπέροχα!

Συγχαρητήρια και πάλι για την πολύ όμορφη γιορτή! Πραγματικά περάσαμε υπέροχα και τα παιδιά φάνηκε να το ευχαριστούνται πολύ!

Συνεχίζει και κάνει πρόβα μόνος του στο σπίτι τα βήματα να ξέρετε! Μου λέει " Τρέχουμε- παπαρουνάκι- πόδι κάτω και χαιρετάμε"!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια για όλη αυτή τη τεράστια προσπάθεια που καταβάλλατε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τα παιδάκια μας και που απέδωσε τα μέγιστα!
Ήταν μια βραδιά βαθιά συγκινητική για εμάς που πρώτη φορά βλέπουμε σε τέτοιο ρόλο τα παιδιά μας, διδακτική για τα ίδια, με λίγα λόγια μαγική!!

Ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την εκπληκτική παράσταση! Όλη η διοργάνωση ήταν καταπληκτική, όλα όταν άψογα φροντισμένα και φυσικά τα παιδάκια ήταν υπέροχα! Συγχαρητήρια σε όλους, μας συγκινήσατε πάρα πάρα πολύ!!! ❤️❤️❤️❤️❤