Χτίζοντας Γέφυρες Επικοινωνίας με τα Παιδιά μας!!!

Σεμινάριο στη Λιλιπούπολη!

 

1

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, σε μία ομιλία-συζήτηση όπου θα αναφερθούμε στην ‘’Επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών’’ δίνοντας έμφαση στην ουσιαστική ‘’συνάντηση’’ του ΕΓΩ με το ΕΣΥ!

Επικοινωνούμε προκειμένου να μεταφέρουμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες μας σε κάποιον άλλο, ο οποίος επιθυμούμε να ακούσει αυτά που λέμε, να καταλάβει τη δική μας οπτική και να οδηγηθούμε, έτσι, και οι δύο σε κάποιο αποτέλεσμα.

Το οικογενειακό μοντέλο που έχουμε επιλέξει, ως γονείς, θα παίξει ρόλο στο να μπορούν τα παιδιά να εμπιστευτούν τις απόψεις μας. Μέσα σε κατάλληλο κλίμα μπορεί να ευδοκιμήσει ο διάλογος, να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας και να καλλιεργηθεί το αίσθημα ευθύνης, που είναι απαραίτητα για την αυτονόμησή τους.

Όλα αυτά τα εφόδια μπορούν να αποκτηθούν μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου οι γονείς χαίρονται τη ζωή και την οικογένειά τους, αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους με αγάπη και κατανόηση, σέβονται και εκτιμούν ο ένας τον άλλο.

Αυτά και άλλα πολλά θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε ένα πλαίσιο εύπεπτο και κατανοητό για όλους τους γονείς που θα προσέλθουν στο σεμινάριο, με εισηγήτρια την Ειρήνη Νίτη, Δασκάλα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, Συντονίστρια Συμβουλευτικής.

Για την άρτια διεξαγωγή του σεμιναρίου παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή στη γραμματεία του σχολείου και στο τηλ 210-50.18.800 (10:00-13:00) έως τη Πέμπτη 12.05.2016

Σας Περιμένουμε Όλους!!!

 

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ πατήστε εδώ.

Για περισσότερο εποπτικό υλικό επισκεφθείτε τη σελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ στο twitter πατώντας εδώ.