Θερινό Camp στη Λιλιπούπολη για Παιδιά από 3 έως 6 Ετών!

Με το πρόγραμμα κυκλικής μορφής διδασκαλίας όλα γίνονται παιχνίδι!!!

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι στη ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ θα πραγματοποιηθούν θερινές δράσεις για τα παιδιά μας.

Συγκεκριμένα τα παιδιά ηλικίας από 3 έως 6 ετών (Προ-προνήπιο, Προνήπιο, Νηπιαγωγείο) θα γνωρίσουν τα μυστικά των αθλημάτων μέσα από πρωτοποριακές τεχνικές και παιχνίδια, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη εξειδικευμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις συντονιστικές και συναρμοστικές τους ικανότητες, να οξύνουν την παρατηρητικότητά τους και να χτίσουν  τη φυσική τους κατάσταση θεμελιώνοντας έτσι τις βάσεις ώστε να διδαχθούν τις τεχνικές των αθλημάτων και να τις εξελίξουν από πολύ μικρή ηλικία!

Ο εξοπλισμός  αποτελείται από μίνι φιλέ τένις, μίνι μπασκέτες, στεφάνια, κορύνες, ρακέτες, μπάλες διαφορετικών τύπων και πάρα πολλά υλικοτεχνικά βοηθήματα, που είναι κατάλληλα και ασφαλή για τον σωματότυπο των παιδιών αυτής της ηλικίας!
Κατ’ αρχάς τα παιδιά θα διδαχθούν βασικές ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ευλυγισίας, ισορροπίας, ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και της παρατηρητικότητάς τους. Εν συνεχεία, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν βασικές ασκήσεις και τεχνικές του κάθε αθλήματος, κάνοντας μια ουσιαστική εισαγωγή στον κόσμο των sports!

Τα παιδιά, λοιπόν, από 3 έως 6 ετών θα έχουν την δυνατότητα να διδαχθούν τα εξής αθλήματα μέσα από μία κυκλική μορφή διδασκαλίας:
Mini Tennis, Mini Basketball, Στίβος (ακόντιο, δίσκος κ.λ.π., με ειδικό αφρώδες υλικοτεχνικό εξοπλισμό), Ενόργανη Γυμναστική & Χοροκίνηση  (zumba, hip-hop, kids aerobic)

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μαρία Ψυχουντάκη στο τηλέφωνο 210-5018800 καθημερινά από τις 09:00-10:00 και 14:00-15:00

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ πατήστε εδώ.

Για περισσότερο εποπτικό υλικό επισκεφθείτε τη σελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ στο twitter πατώντας εδώ.