Θερινό Camp στη Λιλιπούπολη για Παιδιά από 2,5 έως 3,5 Ετών!

Με το πρόγραμμα των BABY SPORTS όλα γίνονται παιχνίδι!

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι στη ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ θα πραγματοποιηθούν θερινές δράσεις για τα παιδιά μας.

Τα παιδιά ηλικίας 2,5 έως 3,5 ετών (Β΄ Βρεφικό) αποκτούν ψυχοκινητικές εμπειρίες που σχετίζονται με την αντίληψη του σώματος, την ικανότητα αντίληψης του χρόνου, την αντίληψη των αντικειμένων,  την ανάπτυξη ικανοτήτων που βοηθούν στην κοινωνικοποίηση του παιδιού,

την ανάπτυξη δεξιοτήτων του νευρομυϊκού συντονισμού ολόκληρου του σώματος, όπως η ισορροπία, η αλτικότητα, ο συγχρονισμός, ο νευρομυϊκός συντονισμός ματιού-χεριού και η γραφοκινητική ικανότητα!
Το άρτια εκπαιδευμένο προπονητικό προσωπικό, o πλούσιος υλικοτεχνικός εξοπλισμός και η μουσική δημιουργούν ένα ευχάριστο και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, ιδανικό για την υλοποίηση του προγράμματος!

Τεχνικές και στοιχεία της βασικής  ρυθμικής γυμναστικής, αθλήματα όπως mini tennis, mini basketball, παραδοσιακά παιχνίδια, παιδαγωγικά παιχνίδια με όργανα γυμναστικής (στεφάνια, μπάλες, κορύνες, κ.α.) διδάσκονται με μορφή παραμυθιού, εμπλουτισμένο με μουσική, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών πλάθοντας αρμονικά τον σωματότυπό τους!

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μαρία Ψυχουντάκη στο τηλέφωνο 210-5018800 καθημερινά από τις 09:00-10:00 και 14:00-15:00

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ πατήστε εδώ.

Για περισσότερο εποπτικό υλικό επισκεφθείτε τη σελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ στο facebook πατώντας εδώ.