ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ


🆘 Η Λιλιπούπολη στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία! Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης!

Η Λιλιπούπολη σε συνεργασία με το Δήμο Πετρούπολης, στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου από τον καταστροφικό σεισμό λαού της Τουρκίας και της Συρίας που έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και συμμετέχει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στοχευμένα και ουσιαστικά με απόλυτη διαφάνεια στην αξιοποίηση των αγαθών, όπως κάθε φορά.

Η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα!

Η Οικογένεια της Λιλιπούπολης συμμεριζόμενοι τη φρίκη που βιώνουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους, δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτή τη δράση, προσφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο τη στήριξή της!

Συγκεντρώνουμε τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης έως αυτή την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο σχολείο (κτίριο: 28ης Οκτωβρίου 44-46, Πετρούπολη), όπου θα γίνει ο διαχωρισμός ανά είδος και θα σταλούν στις δύο χώρες μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Συγκεκριμένα τα είδη που συλλέγονται είναι:

• Τρόφιμα:

βρεφικές τροφές & γάλατα, γάλα εβαπορέ, τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι κ.α.)

• Είδη ατομικής υγιεινής & είδη βρεφικής φροντίδας

• Κουβέρτες & κλινοσκεπάσματα

• Υγειονομικό υλικό:

αναλγητικά, αντιπυρετικά, αιμοστατικά, αποστειρωμένες γάζες, επιθέματα, οινόπνευμα, σπρέι επούλωσης τραυμάτων, κουτιά πρώτων βοηθειών, ιατρικές μάσκες κ.α.

Ας βοηθήσουμε όλοι τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν!