Σχόλια Γονέων για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του σχολείου μας!


🌟 Σας ευχαριστούμε για τα Εγκάρδια Σχόλιά σας! Εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους παιδαγωγούς και τους Επιστημονικούς Συνεργάτες της Λιλιπούπολης που ΜΑΖΙ με τα παιδιά σας, μας χαρίζουν ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές σε κάθε προορισμό του μοναδικού ταξιδιού που βιώνουμε στη Λιλιπούπολη!

Συγχαρητήρια σε όλη την Οικογένεια της Λιλιπούπολης!

🎄Σας παραθέτουμε αποσπάσματα από τα εκατοντάδες σχόλια των Γονέων μας!


Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή! Για τα παιδιά αλλά και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε τετοιες στιγμές. Ο Oρεστακος χάρηκε πολύ που συμμετείχε στη γιορτή και στις δραστηριότητες του σχολείου.

Πολλά συγχαρητήρια για υπέροχη εκδήλωση σας,την απολαύσαμε, χαρήκαμε τα παιδακια μας και για άλλη μια φορά είδαμε πόσο αγαπάτε κ φροντίζετε τα μικρά μας! Κλέψατε τις εντυπώσεις μικροί κ μεγάλοι! Σας ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου! Να περάσετε όμορφα♥ 

😁!!!ο Σπυράκος πέρασε πάρα πολύ ωραία στην γιορτή... το ευχαριστήθηκε 😁😁 κάνατε τρομερή δουλειά... μπράβο και σε σας για όμορφα πράγματα που είδαμε!!!! ευχαριστούμε πάρα πολύ 🙏

Ευχαριστούμε και πάλι για την όμορφη γιορτή! Περάσαμε όλοι πολύ όμορφα και ο Αθανάσιος χάρηκε ιδιαίτερα με το παιχνίδι με τις μπάλες!!

Θερμά συγχαρητήρια για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις! Η γιορτούλα ήταν υπέροχη και περάσαμε πολύ όμορφα απολαμβάνοντας τα παιδάκια! Εννοείται πως ο Κωνσταντίνος ευχαριστήθηκε και χάρηκε που συμμετείχε στη γιορτούλα! Περίμενε πώς και πώς να έρθει αυτή η υπέροχη ημέρα! 
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά. Απολαύσαμε όλα τα παιδιά το Σάββατο. Ήταν μια ιδιαίτερα εορταστική ημέρα.

Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα! Και η Ειρήνη μου άρεσε πάρα πολύ γιατί φάνηκε ότι το διασκέδαζε! Συγχαρητήρια σε σας και σε όλη την ομάδα! Υγεία και Χαρά σας εύχομαι! Καλή συνέχεια!

Συγχαρητήρια σε όλους κ κυρίως στα παιδάκια μας!! ήταν απόλαυση! ήταν εξαιρετική η προσπάθεια! κ του χρόνου!
Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση της γιορτής σας!!! Εισασταν όλοι υπέροχοι!!!! Καλά Χριστούγεννα!!!

Κυρια Ιωαννα,συγχαρητηρια για αυτην την πανεμορφη γιορτη που διοργανωσατε και που εμεις κ το παιδι μας ευχαριστηθηκαμε τοσο πολυ!!

Συγχαρητήρια για την γιορτούλα σας, ηταν υπέροχη! Κάνατε πολύ καλή δουλειά! Περάσαμε υπέροχα, το καταευχαριστηθήκαμε!
Ποσό υπέροχη γιορτή. Συγκινηθήκαμε πολύ με την πρόοδο και τη χαρά των παιδιών μας. Σας ευχαριστούμε πολύ. Συγχαρητήρια!

🎄Η Οικογένεια της Λιλιπούπολης!