Μουσικοκινητική Αγωγή Carl Orff στη Λιλιπούπολη!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

1

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας σε συνεργασία με τον Γιώργο Χαρωνίτη, μουσικοπαιδαγωγός-καθηγητής θεατρικής αγωγής – master at music of children – τον οποίο λάτρεψαν τα παιδιά τη σχολική χρονιά που πέρασε και με κοινό όραμα την καλλιέργεια και ανάπτυξη μουσικών και όχι μόνο δεξιοτήτων στα παιδιά, θα δημιουργήσει και φέτος ολιγομελή τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής Carl Orff, για τα οποία πολλοί από εσάς έχετε ήδη εκφράσει ενδιαφέρον!

 

        Δημιουργώντας τα τμήματα αυτά στη Λιλιπούπολη συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε, ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, φέρνοντάς τα κοντά στη μουσική, στην παράδοση, στην κινητική βελτίωση κάνοντας χρήση των οργάνων Orff. Στόχος μας είναι η εκμάθηση φλογέρας για τα μεγαλύτερα παιδιά και κρουστών για τα μικρότερα. Επίσης, θα ασχοληθούμε με την ανάπτυξη των φωνητικών δυνατοτήτων τους, με τη σύνδεση της μουσικής με πιο σύνθετες σωματικές κινήσεις και τέλος τη δημιουργία της δικής μας ορχήστρας C.Orff και όλα αυτά με κόστος μικρότερο από αυτό ενός ωδείου. Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο μαθημάτων στο τέλος της σχολικής χρονιάς, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μία παρουσίαση από τους λιλιπούτειους μουσικούς μας!

        Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται 1 φορά την εβδομάδα στο χώρο του σχολείου πρωινές και απογευματινές ώρες! Τα μαθήματα διαρκούν μία διδακτική ώρα και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 2-6 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε σε προηγούμενα άρθρα!

      Σας προσκαλούμε, λοιπόν, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 19.30 στο χώρο του σχολείου μας (κτήριο 28ης Οκτωβρίου) να συμμετέχετε στο ανοιχτό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί μόνο για ενήλικες, χωρίς τους μικρούς μας φίλους, για να πάρετε μια μικρή γεύση των δραστηριοτήτων που πλαισιώνουν τα μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής. Για την πιο άνετη συμμετοχή προτείνουμε η ένδυσή σας να περιλαμβάνει αθλητικά ρούχα και παπούτσια!

Οι Λιλιπούτειοι Μουσικοί… Έτοιμοι για Δράση!

 



800×600



Normal
0




false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE











MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ πατήστε εδώ.

Για περισσότερο εποπτικό υλικό επισκεφθείτε τη σελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ στο twitter πατώντας εδώ.