Αθλητικές Δραστηριότητες στη Λιλιπούπολη!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

4Αγαπητοί γονείς,
η Λιλιπούπολη στην προσπάθειά της να προσφέρει ποικίλα εκπαιδευτικά και όχι μόνο ερεθίσματα στα παιδιά, αλλά και να τα βοηθήσει να καλλιεργήσουν και εξελίξουν πιθανά ταλέντα και δεξιότητές τους, θα πραγματοποιήσει και φέτος αθλητικές δράσεις. Στόχος των δραστηριοτήτων αυτών είναι τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους, μέσα από τη χοροκίνηση και μία μορφή κυκλικής διδασκαλίας, η οποία έχει σχεδιαστεί από ειδικούς να ενθαρρύνουν την κινητική τους ανάπτυξη, μέσα από νέες μεθόδους κίνησης σε εκτέλεση πρωτίστως ρυθμικής γυμναστικής! Μέσα από το παιχνίδι ενισχύεται ο συντονισμός, η ισορροπία  και η σωματική δύναμη και τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τις τεχνικές των αθλημάτων!

Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο μαθημάτων στο τέλος της σχολικής χρονιάς, θα έχετε την ευκαιρία να καμαρώσετε τους Λιλιπούτιους αθλητές μας “επί τω έργω” σε γυμναστικές επιδείξεις που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Ο.Α.Κ.Α.!

Τα αθλήματα θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα στο χώρο του σχολείου πρωινές και απογευματινές ώρες! Τα μαθήματα διαρκούν μία διδακτική ώρα και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 1,5-6 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε σε προηγούμενα άρθρα!

      Σας προσκαλούμε, λοιπόν, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 18.30 στο χώρο του σχολείου μας (κτήριο 28ης Οκτωβρίου) να συμμετέχετε στο ανοιχτό μάθημα που θα πραγματοποιηθεί μόνο για ενήλικες, χωρίς τους μικρούς μας φίλους και να πάρετε μια μικρή γεύση των δραστηριοτήτων που πλαισιώνουν τα μαθήματα των αθλητικών δραστηριοτήτων. Για την πιο άνετη συμμετοχή προτείνουμε η ένδυσή σας να περιλαμβάνει αθλητικά ρούχα και παπούτσια!

Καλή τους άθληση!!!

 800×600Normal
0
false
false
false

EL
X-NONE
X-NONEMicrosoftInternetExplorer4

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ πατήστε εδώ.

Για περισσότερο εποπτικό υλικό επισκεφθείτε τη σελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ στο twitter πατώντας εδώ.