Καλοκαιρινές Γιορτές στη Λιλιπούπολη!

Καλοκαιρινή Παράσταση «Δώσε κλώτσο να γυρίσει…”

στο Θέατρο Πέτρας!

Αγαπητοί γονείς, τα παιδιά της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ ανέβασαν στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ την παράσταση με τίτλο «Δώσε κλώτσο να γυρίσει…»,ξεδιπλώνοντας το καθένα ξεχωριστά το πηγαίο ταλέντο τους σε όλους εμάς καθώς εκτός από πρωταγωνιστές της, είναι και δημιουργοί της σε σημαντικό βαθμό συμβάλλοντας με τη φαντασία τους και προσφέροντας τις δικές τους ιδέες για την ιστορία και τη σκηνική της παρουσίαση.

Παρακολουθήστε, λοιπόν, μαζί με τα παιδιά σας τις ξεχωριστές στιγμές, που ζήσαμε όλοι μαζί,καμαρώνοντας τους λιλιπούτειους φίλους μας να ξετυλίγουν την Ανέμη του παραμυθιού και να «φανερώνουν” τις Αρετές που ομορφαίνουν και δίνουν Αξία στη ζωή!

Καλοκαιρινές δράσεις και παιχνίδια στην αυλή του σχολείου!

Με πολύτιμο εργαλείο μας το παιχνίδι, και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, πραγματοποιήσαμε τις καθιερωμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις μας στην αυλή του σχολείου, οι οποίες ήταν αφιερωμένες σε όλους τους μπαμπάδες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα !!!

Σαν με κρατά απ’ το χέρι στα πόδια έχω φτερά.
Τίποτα δε φοβάμαι κι έχω κρυφή χαρά.
Πως θέλω να του μοιάσω να γίνω όπως κι αυτός,
Γεμάτος καλοσύνη, ψηλός και δυνατός.
« Πατέρα »  του φωνάζω και μου χαμογελά,
σκύβει και μ’ αγκαλιάζει και με γλυκοφιλά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ ! ! !

Η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ

Μας κάνει περήφανους κάθε Σεπτέμβρη να ακούμε από τους δασκάλους που υποδέχονται τους αποφοίτους μας, πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι για όλες τις ‘’προκλήσεις’’’, εκπαιδευτικές και μη, του δημοτικού σχολείου!!!

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας για τη λήξη μιας δημιουργικής και συνάμα πλούσιας σε εμπειρίες σχολικής χρονιάς, φαντασμαγορικά BAZAAR καλοκαιρινών εκπλήξεων μας περίμεναν από τους συλλόγους η «Αγκαλιά», το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και η «Γωνιά» του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης που θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί!

Ευχαριστούμε για τη θερμή ανταπόκρισή σας!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την  ευχαριστήρια επιστολή από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την  ευχαριστήρια επιστολή από το σύλλογο

Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά»

Για περισσότερο εποπτικό υλικό επισκεφθείτε τη σελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ στο facebook πατώντας εδώ.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ στο twitter πατήστε εδώ.