Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις – Ανοιχτή Πρόσκληση!!

Αγαπητοί γονείς,

μέσα στο μήνα Ιούνιο θα πραγματοποιηθούν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των τμημάτων, σε ένα κλίμα που θα υμνεί διαφορετικά κομμάτια της προσπάθειας των παιδιών να αποτυπώσουν τον κόσμο! Επιλογή μας να δημιουργήσουμε μαζί με τα παιδιά μια διαφορετική γιορτή με κοινό γνώμονα τη «Βαλίτσα» του καλλιτέχνη Ακριθάκη, η οποία θα περιλαμβάνει τα επιτεύγματα της προσπάθειάς τους τη φετινή χρονιά σε όλα τα επίπεδα της εξέλιξής τους, αλλά και τη χαρά της γνώσης, της εμπειρίας και της μάθησης όπως εμείς ξέρουμε να την απολαμβάνουμε εδώ στη Λιλιπούπολη!

Oι καλοκαιρινές εκδηλώσεις έχουν αφεθεί στην αφήγηση διαφορετικών ιστοριών με αυθορμητισμό και αυτογνωσία, τα οποία είναι αρκετά υλικά για να χτίσουν μία μεγάλη τέχνη, έτσι όπως μόνο τα παιδιά ξέρουν να τη δημιουργούν χωρίς πολιτικά μηνύματα και κοινωνικά σχόλια μέσα από το θέατρο, την ποίηση, τη μουσική, το χορό… 

Όλοι μαζί, παιδιά, γονείς και παιδαγωγοί στο σύνολό μας έχοντας πορευτεί όλη τη χρονιά ως σχολική κοινότητα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και εμπιστοσύνης, θα συνδημιουργήσουμε για μία ακόμη φορά το δημιουργικό ‘’ΤΕΛΟΣ’’ της φετινής σχολικής χρονιάς, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα τις καλύτερες προδιαγραφές για την αμέσως επόμενη κοινή αρχή μας…!

Είστε έτοιμοι να γεμίσετε τη δική σας βαλίτσα

 με Λιλιπούτειες Καλλιτεχνικές Εικόνες;

Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του σχολείου καθημερινά 10:00-13:00 στο τηλ. 210-5018800.

Σημείωση: Ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος, γι΄ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.