Η καταξιωμένη συγγραφέας Γιώτη Μαρίνα στη Λιλιπούπολη!


Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού μας προγράμματος Kids Writing Project, μας επισκέφθηκε στην «Παρέα του Συγγραφέα» η καταξιωμένη συγγραφέας και Πιστή φίλη της Λιλιπούπολης Γιώτη Μαρίνα, η οποία παρουσίασε στους μικρούς μας συγγραφείς το νέο της βιβλίο με τίτλο «Το νησί του Ποτέ – Ποτέ».

Μας αφηγήθηκε την ιστορία του «Ποτέ-Ποτέ» ενός στρουθοκαμήλου, που κάθεται σε ένα πανέμορφο, μικροσκοπικό νησί, στη μέση του Ωκεανού και απολαμβάνει τον χυμό του. Η μέρα είναι μαγευτική και εκείνος νιώθει σαν να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου. Το νησί του είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ και δεν το αλλάζει με ΤΙΠΟΤΑ. Κάτι συμβαίνει όμως με το «τέλειο» νησί του Ποτέ-Ποτέ. Φαίνεται… ότι βουλιάζει! Παρά τις προειδοποιήσεις φίλων και περαστικών, ο Ποτέ-Ποτέ αρνείται να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Τι θα συμβεί τελικά στον Ποτέ-Ποτέ; Θα καταφέρει να προσαρμοστεί ή θα βουλιάξει μαζί με το νησί του;

τη συνέχεια, μας τη διηγούνται οι Λιλιπούτειοι μαθητές μας,

οι οποίοι μετά την αφήγηση, πήραν μέρος σε ένα πάρτυ διαφορετικό από όλα τα άλλα, σε ένα πάρτυ που η κυρία Γιώτη ονόμασε «BEACH BOOK PARTY» γιατί τα βιβλία είναι διασκέδαση και εμείς διοργανώσαμε ένα πολύ διασκεδαστικό βιβλιοπάρτι το οποίο περιελάμβανε:

Διαδραστικά παιχνίδια

Ταξίδι του μυαλού

Ασκήσεις προσαρμοστικότητας

Χειροτεχνία

Όπως και την προηγούμενη φορά, η συγγραφέας υπέγραψε τα αντίτυπα των παιδιών!


Η Οικογένεια της Λιλιπούπολης!