05-12-2019 · ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΠΑΙΜΑΚΑ · No Comments

Η Λιλιπούπολη στο Star Channel για Φιλανθρωπικό Σκοπό!!

mnvgkfd

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι τα παιδιά της Λιλιπούπολης, θα έχουν τη χαρά και την τιμή να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Star Channel την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, για να παρευρεθούν ΄΄ζωντανά΄΄ στον Τηλεμαραθώνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού» που θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Την εκπομπή παρουσιάζει η κυρία Ζήνα Κουτσελίνη και θα προβληθεί εκείνη την ημέρα 12:00-15:00. Φέτος, συμπαρουσιαστής της θα είναι ο 9χρονος Παναγιώτης, ο οποίος ζει τον τελευταίο καιρό στην Αμερική, όπου και ακολουθεί θεραπείες. Το πρόγραμμα της εκπομπής στο οποίο θα συμμετέχουν τα παιδιά μας είναι Χριστουγεννιάτικο, γεμάτο τραγούδια και χορό και αφιερωμένο αποκλειστικά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο την ενημέρωση των τηλεθεατών για το πανελλαδικό έργο του οργανισμού καθώς και την εξασφάλιση οικονομικών πόρων για τη συνέχιση των δράσεών του.

Για τον ίδιο σκοπό, θα επισκεφθεί το σχολείο μας τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής με τον μικρό Παναγιώτη, ώστε να συνομιλήσουν με τα παιδιά και εκείνα να «προσφέρουν» τις ευχές τους σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό, video των οποίων θα προβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στην παραπάνω εκπομπή.

egfe

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!!!

Κοινοποίηση σε Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Category: Εορτές

Η ΛιλιπούποληΒρεφικός παιδικός σταθμός & νηπιαγωγείο
ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
28ης Οκτωβρίου 44-46
Πλατεία Πετρούπολης
Τηλ 210-5018800

ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Σουλίου 3, Πετρούπολη
Θέατρο Πέτρας
Τηλ 210-5023002

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Ιλίου 37 & Ιδομενέως, Ίλιον
Τηλ 210-2618088

Επικοινωνία