Η Λιλιπούπολη στο Star Channel για Φιλανθρωπικό Σκοπό!!

σας ενημερώνουμε ότι τα παιδιά της Λιλιπούπολης, θα έχουν τη χαρά και την τιμή να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Star Channel την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, για να παρευρεθούν ΄΄ζωντανά΄΄ στον Τηλεμαραθώνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού» που θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Την εκπομπή παρουσιάζει η κυρία Ζήνα Κουτσελίνη και θα προβληθεί εκείνη την ημέρα 12:00-15:00. Φέτος, συμπαρουσιαστής της θα είναι ο 9χρονος Παναγιώτης, ο οποίος ζει τον τελευταίο καιρό στην Αμερική, όπου και ακολουθεί θεραπείες. Το πρόγραμμα της εκπομπής στο οποίο θα συμμετέχουν τα παιδιά μας είναι Χριστουγεννιάτικο, γεμάτο τραγούδια και χορό και αφιερωμένο αποκλειστικά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο την ενημέρωση των τηλεθεατών για το πανελλαδικό έργο του οργανισμού καθώς και την εξασφάλιση οικονομικών πόρων για τη συνέχιση των δράσεών του.

Για τον ίδιο σκοπό, θα επισκεφθεί το σχολείο μας τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής με τον μικρό Παναγιώτη, ώστε να συνομιλήσουν με τα παιδιά και εκείνα να «προσφέρουν» τις ευχές τους σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό, video των οποίων θα προβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στην παραπάνω εκπομπή.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!!!