Η Έκπληξη της Χορωδίας Γονέων της Λιλιπούπολης την Τσικνοπέμπτη!!

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι οι Γονείς της Χορωδίας της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ επιφύλαξαν μία ξεχωριστή «έκπληξη την Τσικνοπέμπτη» στα παιδιά μας. Αφού προσήλθαν σα μικροί μαθητές και αυτοί με το λιλιπούτειο σχολικό μας λεωφορείο, μασκαρεμένοι και στα δύο κτήρια του σχολείου, αιφνιδίασαν ευχάριστα τους μικρούς μαθητές με αποκριάτικα τραγούδια και σκανταλιάρικα δρώμενα, μοιράζοντας «πειράγματα» και «ευχές» για τη γιορτή της Αποκριάς. Τα παιδιά, εκτός από το κέφι και τη χορευτική τους διάθεση, πρόσφεραν με τη σειρά τους μία χειροποίητη γευστική λιχουδιά που ανταποκρινόταν, φυσικά, στις απαιτήσεις της ημέρας!

Η Χορωδία Γονέων της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ είναι μία ακόμα προσπάθεια του σχολείου μας να φέρει πιο κοντά τους γονείς στη σχολική κοινότητα – τρίπτυχο παιδιού, σχολείου, οικογένειας, μέσα από τις συναντήσεις με το Διδάκτωρ – Μουσικό μας κύριο Γιώργο Χαρωνίτη και τις συμμετοχές των Γονέων σε τέτοιου είδους δρώμενα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τους Γονείς που παρεβρέθηκαν σε αυτή την ξεχωριστή Γιορτή

για τα παιδιά της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ!

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη θετική τους Διάθεση!

Επόμενη εξόρμηση της Χορωδίας Γονέων αποτελεί η συνάντηση στη Λεωφόρο Πετρουπόλεως για να υποδεχθούμε, όπως κάθε χρόνο, την Άνοιξη με τα «Κάλαντα της Άνοιξης – Χελιδονίσματα»!

Ευχαριστούμε για τη Συνεργασία!!!