Ανοιχτό Κάλεσμα-Εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μητέρας!!!

Τη δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζει επισήμως στη χώρα μας η μητέρα. Ένα πρόσωπο πολύ αγαπημένο και εξαιρετικά σημαντικό για τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά όλου του κόσμου. Συνδεδεμένο με κάθε έκφανση της ανήλικης ζωής μας αλλά και αστείρευτη πηγή βοήθειας, συμπαράστασης και προσφοράς στην ενήλικη. Οι λέξεις μητέρα, μανούλα, μαμά είναι συνώνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αγάπης που αδιαμφισβήτητα μας γεννούν στο μυαλό και στην ψυχή πλήθος ανεκτίμητων εικόνων και συναισθημάτων.

η ομάδα του σχολείου μας, συνεχίζει τη διαρκή προσπάθειά της να καλλιεργήσει στους λιλιπούτειους φίλους μας, μέσα από οργανωμένες και δημιουργικές δραστηριότητες, αληθινά και βαθιά συναισθήματα όπως η αγάπη και η ευγνωμοσύνη. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, καλούμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ την Κυριακή 13 Μαΐου, στην ΑΥΛΗ των κτιρίων της 28ης Οκτωβρίου 44-46 να γιορτάσουμε τη μέρα αυτή με έναν πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο, παίζοντας, κατασκευάζοντας και ζωγραφίζοντας με τις παιδαγωγούς του σχολείου και όχι μόνο…..

Την ημέρα αυτή θα την αφιερώσουμε στο Βιβλίο που τόσο αγαπάμε φιλοξενώντας το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μας στο «Σπίτι του Βιβλίου», στο οποίο θα έχουμε την ευκαρία να αγοράσουμε βιβλία για μικρούς και μεγάλους από διάφορους εκδοτικούς οίκους.

Από κοντά μας δε θα μπορούσε να λείπει ο Σύλλογος «ΑΓΚΑΛΙΑ», Σύλλογος Πραστασίας Αγέννητου Παιδιού, διοργανώνοντας bazaar με χειροποίητα γλυκά και είδη δώρων. Η Αγκαλιά, με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής του όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του σχολείου έως την Πέμπτη 10 Μαΐου καθημερινά 10:00-13:00 στο τηλ. 210-5018800.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!