Σας Καλωσορίζουμε στη Λιλιπούπολη!!!

 κλείνοντας σιγά-σιγά την αυλαία μιας δημιουργικής και συνάμα συναρπαστικής χρονιάς, με τόσο γνώριμο για εμάς το συναίσθημα της νοσταλγίας αλλά και της έντονης περηφάνιας για όλα τα σπουδαία κατορθώματα των παιδιών μας, δε θα μπορούσαμε να μη σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας με το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, το πιο σπουδαίο ΜΠΡΑΒΟ για τη συμβολή των γονέων σε αυτή την υπέροχη χρονιά!

Η αμέριστη συνεργασία τους με την οικογένεια της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ και η μεγάλη ανταπόκρισή τους στη σταθερά εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ μας, οδήγησαν στην επίτευξη των κοινών μας στόχων!!!

Με εφόδια την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη για ποιότητα και τελειότητα της Λιλιπούπολης, μαζί κάνουμε το σχολείο των παιδιών μας να ξεχωρίζει!

Τη φετινή χρονιά 2016-17 σε συνεργασία με τον Αριστοτελικό Όμιλο Αθηνών, εφαρμόζονται τα «Αριστοτελικά Παιχνίδια Λόγου και Λογικής στη Φύση», ένα ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα ενταγμένο στα εκάστοτε Σχέδια Εργασίας της Βιωματικής Επικοινωνιακής Μάθησης (ΒΕΜ) της κάθε τάξης, με στόχο να εξοικειώσει τα παιδιά με τη Φύση και ταυτόχρονα να διδάξει βασικά στοιχεία του Λόγου και της Λογικής με παιγνιώδη τρόπο!

Επιπλέον, όπως την περσινή χρονιά 2015-16, όπου ιδιαίτερη τιμή για όλη την ομάδα της Λιλιπούπολης, αποτέλεσε το γεγονός ότι τα Παιδαγωγικά Προγράμματα που σταθερά υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, προσαρμοσμένα κατάλληλα στο επίπεδο και τις ανάγκες των παιδιών, παρουσιάσθηκαν από τους συνεργάτες μας αυτοπροσώπως στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ (Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών), με αφορμή τον «Προβληματισμό» για το πως πρέπει να δομούνται τα παιδαγωγικά προγράμματα προσχολικής αγωγής και η οποία, φυσικά απευθύνθηκε σε όλους τους παιδικούς σταθμούς της επικράτειας, έτσι και φέτος μία ακόμα ιδιαίτερη χαρά για εμάς, αποτέλεσε το γεγονός ότι παιδαγωγοί άλλων σχολείων είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Βιωματικά Εργαστήρια που διοργάνωσε η Λιλιπούπολη με θέμα «Τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού και βιωματικής εμψύχωσης ομάδων», προσφέροντας στους συμμετέχοντες καινοτομίες παιδαγωγικού περιεχομένου! Αξίζει να επισημανθεί, ότι οι καινοτομίες που εφαρμόζονται στη Λιλιπούπολη, επιβραβεύονται διαρκώς, αλλά και βραβεύονται!

 Συγκεκριμένα, τη φετινή σχολική χρονιά λάβαμε μέρος σε 2 Πανελλήνιους Διαγωνισμούς παιδαγωγικού περιεχομένου, στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού και στα Education Business Awards για τα πιο πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα στην κατηγορία «Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης».

Βασικό άξονα του πολύπλευρου και ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού μας προγράμματος, αποτελούν οι ΣΥΝΕΧΩΣ εκπαιδευόμενοι παιδαγωγοί μας υπό την αιγίδα της 11μελής επιστημονικής ομάδας του σχολείου!

Με εφόδια τα πλήρως ανακαινισμένα και ολοκληρωμένα κτήρια, ταιριασμένα απόλυτα στις ανάγκες των μικρών μας φίλων, παρέχοντάς τους προστασία και ασφάλεια στο χώρο μας αλλά και στη μετακίνησή τους, εξοπλισμένοι με 2 νέα, σύγχρονα σχολικά λεωφορεία και προσφέροντάς τους την απαιτούμενη ισορροπημένη υγιεινή διατροφή για μέγιστη σωματική υγεία και ευεξία, σας βοηθούμε να επιλέξετε σωστά τη «σχολική οικογένεια» που επιθυμείτε να περάσει και το δικό σας παιδάκι τα πρώτα, τρυφερά χρόνια της ζωής του!

Από το μοναδικό χαρούμενο περιβάλλον έως την περισσή αγάπη και υπευθυνότητα των εξειδικευμένων ανθρώπων μας, το παιδάκι σας θα βρει στη Λιλιπούπολη το δικό του κόσμο, και εσείς θέλουμε να πιστεύουμε θα βρείτε γι΄ αυτό ό,τι καλύτερο μπορείτε να του προσφέρετε.

Επειδή βασική αρχή της Λιλιπούπολης είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη, μέσα από τη διατήρηση μιας έντιμης και ξεκάθαρης σχέσης μαζί σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διατηρήσουμε το μη διαπραγματεύσιμο υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών προς τα παιδιά μας, με το μικρότερο δυνατό κόστος για εσάς.

Τα δίδακτρα, μέσα από την προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες ανάγκες, όπως αυτές διαμορφώνονται τα τελευταία χρόνια, παραμένουν στα πιο οικονομικά επίπεδα με στόχο μας να παρέχουμε τα μέγιστα εφόδια στην εξέλιξη των παιδιών μας!

Σας περιμένουμε με όρεξη και διάθεση να συνεργαστούμε όλοι μαζί με κοινούς στόχους και οράματα για τη νέα σχολική χρονιά!