Μειώσεις διδάκτρων έως 30%

 

ΜΕΙΩΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝΗ Λιλιπούπολη σε αυτή την τριετία, όπως έκανε σ΄ όλη την 31χρονη διαδρομή της προσπαθεί να αντιμετωπίζει με ευαισθησία τους πληγέντες οικονομικά γονείς των παιδιών της όπως αντιμετωπίζει με την ιδία ευαισθησία όλους τους συνεργάτες της.
Τον τελευταίο καιρό  παρά τη μεγάλη αύξηση των εξόδων μας (κόστος καυσίμων, αυξήσεις ΦΠΑ, νέοι φόροι, νέα τέλη) και την παράλληλη μείωση των εσόδων, προχωρήσαμε σε σημαντικές μειώσεις διδάκτρων έως 30%.
Η Λιλιπούπολη παρέμεινε νησίδα ασφαλείας και έδωσε την ευκαιρία, σ΄αυτή τη δύσκολη καμπή, στους γονείς των μικρών της μαθητών να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη φοίτηση των παιδιών τους, ενώ παράλληλα θωράκισε τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων της.
Επιθυμία μας είναι σε εσάς που σκέφτεστε να επιλέξετε τη Λιλιπούπολη για τα πρώτα τρυφερά χρόνια του παιδιού σας, να μη σταθούν εμπόδιο τα πολύ προσιτά πλέον δίδακτρα του σχολείου.
Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στο site μας  www.lilipoupoli.com και φυσικά να κλείσετε ένα ατομικό ραντεβού, έτσι ώστε να οδηγήσετε κι εσείς το παιδί σας στα μαγικά μονοπάτια της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ!!!
Η διεύθυνση