Η Λιλιπούπολη Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού!

 Η Λιλιπούπολη

στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου)

και στο  Star Channel (Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου)

μαζί με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αγαπητοί γονείς,

όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Λιλιπούπολη συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα παιδιά των τμημάτων του Προνηπίου θα επισκεφθούν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής αυτής επίσκεψης, τα παιδιά μας θα ενημερωθούν για τα Δικαιώματά τους, το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού πανελλαδικά από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Συλλόγου (Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί). Θα παρακολουθήσουν videos για τις δράσεις του Οργανισμού και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τις υποδομές του (επιχειρησιακά οχήματα, ασθενοφόρα κ.λ.π.).

Επιπρόσθετα, στο χώρο θα λειτουργήσει στελεχωμένη η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα για παιδιά, όπου τα παιδιά μας θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, θα λάβουν γνώση για τον τρόπο που ιδρύθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον μικρό Ανδρέα, τη μαθητική εθελοντική δράση «You Smile» και καταληκτικά θα ενημερωθούν για τους τέσσερις βασικούς άξονες που ασχολείται ο Οργανισμός: Φτώχεια, Βία, Εξαφάνιση, Υγεία. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί με έναν τρόπο προσαρμοσμένο στην ηλικία τους!

Τα παιδιά των τμημάτων του Νηπιαγωγείου θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Star Channel την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης τα παιδιά μας θα παρευρεθούν ΄΄ζωντανά΄΄ στον Τηλεμαραθώνιο για το ΄΄Χαμόγελο του Παιδιού΄΄ που θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή ΄΄Αλήθειες με τη Ζήνα΄΄. Την εκπομπή παρουσιάζει η κα Ζήνα Κουτσελίνη και θα προβληθεί εκείνη την ημέρα 12:00-15:00. Το πρόγραμμα της εκπομπής στο οποίο θα συμμετέχουν τα παιδιά μας είναι Χριστουγεννιάτικο, γεμάτο τραγούδια και χορό και αφιερωμένο αποκλειστικά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο την ενημέρωση των τηλεθεατών για το πανελλαδικό έργο του οργανισμού καθώς και την εξασφάλιση οικονομικών πόρων για τη συνέχιση των δράσεών του.

Για τον ίδιο σκοπό, θα μας επισκεφθεί τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής αυτής την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ώστε να συνομιλήσουν με τα παιδιά και εκείνα να «προσφέρουν» τις ευχές τους σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό, video των οποίων θα προβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στην παραπάνω εκπομπή!