Φιλανθρωπική Παράσταση για τα Παιδιά του Συλλόγου Πίστη!!!Παρασκευή 28 Απριλίου

ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ» δραστηριοποιείται από το 1993 στις Ογκολογικές Μονάδες και στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ», με πρωταρχικό στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών που νοσούν και των οικογενειών τους.

Η Διεύθυνση του Θεάτρου «ΟΛΥΜΠΙΑ», αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, παραχώρησε την αίθουσα του Θεάτρου υπέρ των σκοπών του Συλλόγου.

Για μια και μοναδική παράσταση ο Σύλλογος «Η ΠΙΣΤΗ» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να παρακολουθήσουν τη θεατρική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΛΩΣΣΟΥ» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μαραγκού από την «Θεατρική Ομάδα Ελληνικού-Αργυρούπολης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΑ» (Ακαδημίας 59-61), την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, ώρα 20:00. (Ώρα προσέλευσης 19:00. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι φιλανθρωπικός με εισιτήριο εισόδου 10 ευρώ.

Την παράσταση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι κυρίες Μαρία Ψαθά και Λένα Νίτσου, κόρη και εγγονή αντίστοιχα του χρονογράφου, δημοσιογράφου και θεατρικού συγγραφέα. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι ηθοποιοί Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Δημήτρης Καλλιβωκάς (έπαιξε στο έργο «Μια Υπέροχη Γλωσσού» στο θέατρο το 1960 δίπλα στη Μαίρη Αρώνη), Γωγώ Ατζολετάκη (πρωταγωνίστησε στο έργο στην τηλεοπτική του μεταφορά ερμηνεύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Γλωσσούς), Μαρία Ιωαννίδου κ.α.

Για προμήθεια εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ τηλ. 2105018800 ή τα Γραφεία του Συλλόγου (Νίκου Ξυλούρη 7-9 & Αγίας Λαύρας Ζωγράφου Τ.Κ. 15773) τηλ. 210 7488961 και από την Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» τηλ. 693 224 0741  (κα Ρίτα Οικονόμου).

Μία δυνατή κωμωδία και ένας αξιόλογος θίασος με πορεία 19 ετών υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Μιχάλη Μαραγκού, το παρελθόν συναντά το παρόν και ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΑ» στις 28 Απριλίου 2017 για τα παιδιά του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους!!!