Εξαιρετική Παρουσίαση και Κολακευτικά Σχόλια για το υψηλό επίπεδο της έρευνας της Λιλιπούπολης – 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο – Ιωάννινα 2020

Αγαπητοί γονείς,

στις 6,7 και 8 Νοεμβρίου έλαβε χώρα το 11ο Πανελλήνιο συνέδριο “Οι Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση: Χαρτογραφώντας τη νέα εικοσαετία έρευνας και διδακτικής πράξης”, στο οποίο το σχολείο μας συμμετείχε για ακόμα μία φορά στα πλαίσια των καινοτόμων δράσεων και μεθόδων που εντάσσουμε στην εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών με την ανακοίνωση των συνεργατών μας Χαρωνίτη Γιώργου και Αδαμοπούλου Κατερίνας!

«Από την Ακοή στην Ακρόαση: Μία μελέτη για τη διδακτική πρόταση της διδασκαλίας του Φυσικού Φαινομένου του Ήχου σε παιδιά προ-νηπιακής ηλικίας μέσα από το μάθημα της Μουσικοκινητικής Αγωγής”

Η ανακοίνωση αυτή ήταν αποτέλεσμα της ερευνητικής δουλειάς που έγινε στο τμήμα του προνηπίου του σχολείου μας τη χρονιά 2019-2020, πάνω στη διδασκαλία του φυσικού φαινομένου του ήχου μέσω της μουσικής με στόχο την ανάπτυξη της ενεργητικής ακρόασης!

Η ανακοίνωση της έρευνας έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από το συνέδριο, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από το προεδρείο, με τον πρόεδρο κ. Χαρίλαο Ζάραγκα, Επ. Καθηγητής ΠΤΝ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, να μας συγχαίρει για το υψηλό επίπεδο της έρευνας, αλλά και για τη δουλειά που επιτελείται στο σχολείο. Ταυτόγχρονα η πρόεδρος του συνεδρίου Κατερίνα Πλακίτση μας συνεχάρη και αυτή από την πλευρά της για την εξαιρετική παρουσίασή μας!

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες του σχολείου μας Γιώργο Χαρωνίτη – Μουσικοπαιδαγωγός και υποψήφιος Διδάκτορας και Κατερίνα Αδαμοπούλου – Νηπιαγωγός, για την θαυμάσια προσπάθεια και εργασία με τα παιδιά μας, αποκωμίζοντας τα ίδια τα οφέλη της ανάπτυξης της ενεργητικής ακρόασης και την εξαιρετική παρουσίαση στο συνέδριο!

Μπορείτε να διαβάσετε την περίληψη της εισήγησης πατώντας εδώ Στη σελίδα 36, ΠΣ 6.4:

«Από την Ακοή στην Ακρόαση: Μία μελέτη για τη διδακτική πρόταση της διδασκαλίας του Φυσικού Φαινομένου του Ήχου σε παιδιά προ-νηπιακής ηλικίας μέσα από το μάθημα της Μουσικοκινητικής Αγωγής”