Επίσκεψη των παιδιών μας σε Δημοτικό Σχολείο!


Μετάβαση στο Δημοτικό

  • Στα πλαίσια της μετάβασης από το νηπιαγωγείο μας  στο δημοτικό προγραμματίσαμε μια  επίσκεψη στο  5ο Δημοτικό Πετρούπολης, ώστε να ξεναγηθούν τα παιδιά  μας  και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή τόσο με τους χώρους αλλά και τις δασκάλες κ τους μαθητές της Α Δημοτικού. Τα παιδιά καλωσόρισαν με μεγάλο ενθουσιασμό την ιδέα και ξεκίνησαν ήδη να σκέφτονται όλα αυτά που θέλουν να ρωτήσουν τόσο τις δασκάλες της πρώτης δημοτικού όσο και τους μαθητές!!!!! Στο τέλος της κουβέντας μας γεύση από τη θερμή υποδοχή του “Μεγάλου Σχολείου”!!
  • Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές ερωτήσεις απέναντι σε όσους γνωρίσαμε και συναντήσαμε εκεί , τον διευθυντή, τις υπόλοιπες δασκάλες τα παιδάκια!!
  • Κάναμε ξενάγηση σε όλο το σχολείο, στις τουαλέτες, στο κυλικείο, το προαύλιο με τα ιδιαίτερα παιχνίδια που ήταν ζωγραφισμένα για να παίζουν τα παιδάκια μας και επειδή ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτά, ενθουσιάστηκαν και τα πάντα τους φαίνονταν μοναδικά!
  • Ευχόμαστε η πρώτη αυτή εμπειρία να είναι η αφορμή για την έναρξη ενός υπέροχου κύκλου, του Δημοτικού!! Του μεγάλου σχολείου!!
  • Τα παιδιά επέστρεψαν σπίτι και τα μετέφεραν όλα στους γονείς τους αναλυτικά!!