Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ιστότοπου

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ιστότοπου 

Η εταιρεία μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών. Επισημαίνεται ότι ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα νοούνται από την οικεία νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ) μόνο εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν ένα προσδιορισμένο ή – επί τη βάσει κάποιων χαρακτηριστικών – προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο των δεδομένων). Πληροφορίες που αφορούν νομικά πρόσωπα και ομάδες προσώπων ή πληροφορίες στατιστικού χαρακτήρα, από τις οποίες δεν είναι δυνατή η αναγωγή σε προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο, δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας.
Η παρούσα πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι απολύτως συμβατή με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ/2016/679) και την Ελληνική Νομοθεσία στο βαθμό που δεν υφίστανται συγκρούσεις μεταξύ τους. Σε μια τέτοια περίπτωση υπεροχή έχει ο ΓΚΠΔ. 

Η εταιρεία μας μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα πολιτική, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, ανακοινώνοντας οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση μέσω του ιστοτόπου μας. Με την πλοήγηση και χρήση του ιστοτόπου μας, οι επισκέπτες/χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. 

Στους παρακάτω όρους θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά στο είδος, στο σκοπό της χρήσης των προσωπικών δεδομένων σας, την προστασία τους αλλά και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών.  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρεία μας  στο www.lilipoupoli.com ή στο privacy(at)lilipoupoli.com 

  • Υπεύθυνος φορέας: Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό μας είναι η εταιρεία: 
  1. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΌΣ ΣΤΑΘΜΌΣ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΚΟΥΡΆΤΟΡΑ ΑΙΚ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. 
  1. ΑΦΜ: 997948322 
  1. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ 
  1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 44-46 
  1. Τ.Κ.: 132 31 
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε: Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας δεν είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε προσωπικές σας πληροφορίες. Οι μοναδικές περιπτώσεις όπου σας ζητούμε προσωπικά σας στοιχεία είναι: 
  1. Κατά την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής. Στην περίπτωση αυτή σας ζητούμε τα παρακάτω στοιχεία:  
  • Ονοματεπώνυμο 
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) 
  • Σχόλιο με την μορφή ελεύθερου κειμένου 

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό συλλέγονται αυτομάτως πληροφορίες όπως η IP διεύθυνσή (διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου) του υπολογιστή σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σχετική πολιτική μας για τη χρήση cookies παρακάτω ή στους ΄Ορους Χρήσης. 

Ο οργανισμός μας διαθέτει σελίδα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook. Υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τους διαχειριστές της εκάστοτε σελίδας της εταιρείας μας μέσω αποστολής μηνύματος. Στην περίπτωση που ο διαχειριστής της εκάστοτε σελίδας λάβει μηνύματα που εμπεριέχουν προσωπικά δεδομένα φυσικών προσώπων, αυτά είναι απολύτως εμπιστευτικά και η χρήση τους εξυπηρετεί αποκλειστικά το λόγο της επικοινωνίας με εμάς και μετά την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν συλλεχθεί διαγράφονται. 

Η εταιρεία ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΌΣ ΣΤΑΘΜΌΣ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΚΟΥΡΆΤΟΡΑ ΑΙΚ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. διαθέτει λογαριασμούς στα εξής μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

  1. Facebook 
  1. Twitter 
  1. Youtube 

Στα ανωτέρα μέσα ο παιδικός σταθμός επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (όπως το όνομα χρήστη και ενδεχομένως τη φωτογραφία σας ή των τέκνων σας με κάλυψη των χαρακτηριστικών τους), με σκοπό την παροχή ενημέρωσης για τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες μας και έναν επιπλέον τρόπο επικοινωνίας.  

Με ενέργειες όπως η δήλωση αρέσκειας (like) ή η παρακολούθηση της συγκεκριμένης σελίδας μας (“follow”), δηλώνετε τη συγκατάθεση για τη σχετική επεξεργασία, δηλαδή για την επεξεργασία του ονόματος χρήστη που χρησιμοποιείτε και της τυχόν φωτογραφίας σας που το συνοδεύει. Η ανάκληση της συγκατάθεσης γίνεται από τα ίδια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια ακριβώς αλλά αντίστροφη διαδικασία (unlike, unfollow). 

Σε κάθε περίπτωση σας δηλώνουμε ότι δε γνωρίζουμε και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το αν τα εν λόγω μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβαίνουν σε περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αν έχουν επιπλέον σκοπούς επεξεργασίας, αν προβαίνουν σε διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες, αν χρησιμοποιούν εκτελούντες και υποεκτελούντες την επεξεργασία, αν προβαίνουν σε profiling και τον τρόπο που διενεργούν συνολικά την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

Συνιστούμε πριν να παράσχετε την οποιαδήποτε συγκατάθεση, να συμβουλευτείτε την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των εν λόγω μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε περίπτωση που με δικές σας ενέργειες προβαίνετε σε μεταφόρτωση (uploading) φωτογραφιών δικών σας και των τέκνων σας στη σελίδα μας στα ανωτέρω μέσα ή επιπλέον προσωπικών δεδομένων, την ευθύνη για την επεξεργασία αυτή φέρετε εσείς οι ίδιοι. Λόγω της ιδιαίτερης ευκολίας διαμοιρασμού (sharing) φωτογραφιών και λοιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνιστούμε να τα χρησιμοποιείτε εκτιμώντας τους πιθανούς κινδύνους που προκύπτουν από τη δημοσιοποίησή τους. 

Η εταιρεία μας δεν ασκεί και δεν μπορεί να ασκεί επιρροή και έλεγχο όσον αφορά την φύση και την έκταση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και τηρούνται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ως όρος ή αποτέλεσμα της χρήσης τους και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιείται από αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς της συλλογής και την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και για τα δικαιώματα και τις διαθέσιμες ρυθμίσεις για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας και των προσωπικών δεδομένων σας, συμβουλευτείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εκάστοτε πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. 

  • Σκοπός και αρχές της συλλογής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: Η εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των σκοπών και λειτουργιών του και ακριβέστερα για την εξυπηρέτηση της επικοινωνίας μαζί σας και στα πλαίσια, της παροχής υπηρεσιών και σκοπούς μάρκετινγκ. Η επεξεργασία περιορίζεται στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που είναι απαραίτητα και κατάλληλα για την εκπλήρωση των σκοπών και λειτουργιών του κόμβου. Η επεξεργασία υπόκειται στους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και του συναφούς Ενωσιακού δικαίου, της ελληνικής νομοθεσίας και των σχετικών διεθνών συνθηκών και συμβάσεων. 
  • Χρήση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από την πλατφόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε στον ιστότοπό μας καθώς επίσης και όποια άλλα στοιχεία ενδέχεται να μας αποσταλούν μέσω των προφίλ που διαθέτουμε στα διάφορα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιούνται μονάχα για τις ανάγκες της επικοινωνίας μαζί σας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα cookies που χρησιμοποιούνται κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο, κατηγοριοποιούνται σε αναγκαία, στατιστικά και μάρκετινγκ. Τα αναγκαία cookies βοηθούν να καταστεί ένας δικτυακός τόπος χρησιμοποιήσιμος επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως πλοήγηση σελίδας και πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του ιστότοπου. Ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.Τα στατιστικά cookies βοηθούν τους κατόχους ιστότοπων να κατανοούν τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τους ιστότοπους συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα. Τα μάρκετινγκ cookies χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό επισκεπτών σε ιστότοπους. Η πρόθεση τους είναι να εμφανίσουν διαφημίσεις στον μεμονωμένο χρήστη. Ουδεμία περαιτέρω επεξεργασία, προώθηση ή ανταλλαγή γίνεται στα δεδομένα αυτά. Σε κάθε περίπτωση, για την ως άνω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, ζητείται προηγουμένως από εσάς η σχετική συγκατάθεση. 
  • Πολιτική για Cookies: Κατά την πλοήγηση στον παρόντα ιστότοπο, η εταιρείας μας συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης. Η χρήση των cookies διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του χρήστη, όπως π.χ την προτιμώμενη γλώσσα σας, την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας, όσον αφορά στην ασφαλή αναζήτηση, τον υπολογισμό του αριθμού των επισκεπτών ή τη διευκόλυνση της εγγραφής στις υπηρεσίες μας. 
  • Πώς να ελέγχετε τα cookies: Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράψετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Ο χρήστης δύναται να κάνει χρήση του ιστοτόπου χωρίς προβλήματα και χωρίς τη χρήση των cookies αλλά ενδεχομένως εις βάρος της ευχρηστίας του και της λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών αυτού. Τυχόν προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies και μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο επισκέπτη/χρήστη αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω. 
  • Διαβίβαση/Κοινοποίηση δεδομένων σε τρίτα μέρη: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ενδέχεται να κοινοποιούνται ή διαβιβάζονται σε τρίτους, εφόσον αυτό επιβάλλεται για την εκπλήρωση υποχρεώσεων από το νόμο ή είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών και λειτουργιών του ιστοτόπου, τηρουμένων των εγγυήσεων της οικείας νομοθεσίας. Ενδέχεται να αναθέτουμε σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα τη διεκπεραίωση ορισμένων υπηρεσιών και λειτουργιών του ιστοτόπου. Σε αυτά τα πρόσωπα διαβιβάζονται μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των ανατεθειμένων υπηρεσιών και δεσμεύονται έναντι της εταιρείας μας ως προς την εμπιστευτικότητα και την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. 
  • Διευκρίνηση Για Την Επεξεργασία Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter) της εταιρείας: Στα ανωτέρω μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΌΣ ΣΤΑΘΜΌΣ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΚΟΥΡΆΤΟΡΑ ΑΙΚ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. επεξεργάζεται (από κοινού με κάθε μια από τις παραπάνω εταιρείες) δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (όπως το όνομα χρήστη και ενδεχομένως τη φωτογραφία σας) μέσω της επίσημης σελίδας του σε κάθε μέσο από αυτά, με σκοπό την προβολή των δραστηριοτήτων της. Ειδικότερα οι σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι εξής: 
  1. https://www.facebook.com/Βρεφονηπιακός-Σταθμός-Νηπιαγωγείο-ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ 
  1. https://twitter.com/lilipoupoli_com  
  1. https://www.youtube.com/user/LILIPOUPOLIcom  

Με ενέργειες σε αυτές τις σελίδες μας, όπως η δήλωση αρέσκειας (like) ή η παρακολούθηση της συγκεκριμένης σελίδας μας (“follow”), δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για τη σχετική επεξεργασία, δηλαδή για την επεξεργασία του ονόματος χρήστη που χρησιμοποιείτε και της τυχόν φωτογραφίας σας που το συνοδεύει. Η ανάκληση αυτής της συγκεκριμένης συγκατάθεσης γίνεται από την ίδια τη σελίδα με την ίδια ακριβώς αλλά αντίστροφη διαδικασία (unlike, unfollow).  

Σε κάθε περίπτωση σας δηλώνουμε ότι δε γνωρίζουμε και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το αν τα εν λόγω μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβαίνουν σε περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αν έχουν επιπλέον σκοπούς επεξεργασίας,  αν χρησιμοποιούν εκτελούντες και υποεκτελούντες την επεξεργασία, αν προβαίνουν σε profiling και τον τρόπο που διενεργούν συνολικά την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

1)Σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνει χώρα διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αναρτούμε στην επίσημη σελίδα Facebook του παιδικού σταθμού στις Η.Π.Α. μέσω του πλαισίου του Privacy Shield. Η εταιρεία Facebook Inc. είναι πιστοποιημένη εταιρεία στο πλαίσιο του Privacy Shield από το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α.  σε ό,τι αφορά τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει, από 30/9/2016 μέχρι 17/12/2019 (πρόσβαση στο privacyshield.gov στις 22/2/2019). Η διαβίβαση είναι νόμιμη καθώς το πλαίσιο του PrivacyShield θεωρείται «απόφαση επάρκειας». Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης https://www.facebook.com/legal/terms και την Πολιτική Προστασίας https://www.facebook.com/privacy/explanation της ως άνω εταιρείας. 

2)Σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνει χώρα διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αναρτούμε ή που εσείς αναρτάτε στην επίσημη σελίδα Twitter του παιδικού σταθμού στις Η.Π.Α. μέσω του πλαισίου του Privacy Shield. Η εταιρεία Twitter Inc. είναι πιστοποιημένη εταιρεία στο πλαίσιο του Privacy Shield από το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α.  σε ό,τι αφορά τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει, από 16/11/2016 μέχρι 19/2/2020 (πρόσβαση στο privacyshield.gov στις 12/3/2019). Η διαβίβαση είναι νόμιμη καθώς το πλαίσιο του PrivacyShield θεωρείται «απόφαση επάρκειας». Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-rules και την Πολιτική Προστασίας https://cdn.cms-twdigitalassets.com/content/dam/legal-twitter/site-assets/privacy-page-gdpr/pdfs/PP_Q22018_April_EN.pdf  της ως άνω εταιρείας  

3)Σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνει χώρα διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αναρτούμε ή που εσείς αναρτάτε στην επίσημη σελίδα YouTube του παιδικού σταθμού στις ΗΠΑ αλλά πιθανότατα και εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου Ε.Ο.Χ.. Η εταιρεία YouTube ανήκει στην εταιρεία Google Ireland Limited, η οποία έχει έδρα την Ιρλανδία από 22/1/2019. Πλην όμως, η εταιρεία YouTube υπόκειται στην πολιτική απορρήτου της εταιρείας Google Inc. . Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης  https://policies.google.com/terms?hl=en και την Πολιτική Προστασίας https://policies.google.com/privacy?hl=en της ως άνω εταιρείας. 

  • Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν: Σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, έχετε δικαίωμα τόσο κατά τη φάση της συλλογής όσο και μεταγενέστερα να ενημερώνεστε για την τυχούσα επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, τον σκοπό αυτής καθώς και την κοινοποίηση/διαβίβαση σε τρίτους και την ταυτότητα αυτών (δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης). Επίσης έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που τηρούμε. Έχετε επίσης το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας και δικαίωμα εναντίωσης.
    Για την ενημέρωσή σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο privacy(at)lilipoupoli.com. Επίσης σύμφωνα με τον Κανονισμό έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 
  • Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε στο πλαίσιο της λειτουργίας του ιστοτόπου είναι τα απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς της επικοινωνίας μαζί σας. Είναι απολύτως εμπιστευτικά και τηρούνται μόνο για τις ανάγκες αυτής της επικοινωνίας. Πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα έχουν ελάχιστα στελέχη του οργανισμού, τα οποία έχουν δεσμευτεί για την τήρηση εχεμύθειας. Επιπλέον, διαθέτουμε επαρκή συστήματα ασφαλείας και λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν παραβίαση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων (διαρροή, αποκάλυψη, πρόσβαση από μη δικαιούμενα πρόσωπα) από τα συστήματά μας. 
  • Τροποποίηση της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να αλλάξει όποτε αυτό απαιτείται και πάντοτε ακολουθώντας το εθνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Για το λόγο αυτό, καλείστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα προς τη δική σας ενημέρωση. Με την πλοήγηση και χρήση του ιστοτόπου μας, οι επισκέπτες/χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και  αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.Αν η τροποποίηση μεταβάλλει τη φύση της επεξεργασίας (σκοπούς, μέσα κτλ) θα ενημερωθείτε πριν αυτή συντελεστεί, ώστε το επίπεδο διασφάλισης των δεδομένων σας να παραμείνει αμετάβλητο. 
  • Επικοινωνία: Για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει αναφορικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν ασάφειες και ασυμβατότητα με την παρούσα πολιτική από τη μεριά μας, μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών δεδομένων στο privacy(at)lilipoupoli.com. 

 

Η Λιλιπούπολη



Βρεφικός παιδικός σταθμός & νηπιαγωγείο
ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
28ης Οκτωβρίου 44-46
Πλατεία Πετρούπολης
Τηλ 210-5018800

ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Σουλίου 3, Πετρούπολη
Θέατρο Πέτρας
Τηλ 210-5023002

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Ιλίου 37 & Ιδομενέως, Ίλιον
Τηλ 210-2618088

Επικοινωνία
error: Content is protected !!