Ο ανακαινισμένος μας παιδότοπος

thumbnail

Υλοποιώντας μία ακόμη δέσμευση προς τα παιδιά μας ο μαγικός κόσμος της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ γίνεται ακόμα πιο μαγικός. Δεν είναι μόνο ένας μεγάλος, πεντακάθαρος, χαρούμενος παιδότοπος, που συχνά πυκνά τα πρωινά θα πηγαίνουμε να τρέχουμε, να παίζουμε στις δαιδαλώδεις παιχνιδοκατασκευές, στα πολύχρωμα μπαλάκια, στα ανάλαφρα φουσκωτά, στις γέφυρες του Ταρζάν, στα panel μνήμης και στα άλλα φανταχτερά παιχνίδια.

Είναι η ανθρώπινη ζεστασιά και διάθεση που θα βρούν από τις δασκάλες τους και τις άλλες παιδαγωγούς του απόλυτα ασφαλούς αυτού πολυχώρου.

Δεν ξεχνάμε βέβαια όλους εσάς τους γονείς! Η τιμή που μας κάνετε και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλη και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!

Την ευρυχωρία του cafe διακρίνουν οι γήινοι οικολογικοί χρωματισμοί με έμφαση στις διακοσμημένες εσοχές και φατνώματα, οι τεχνοτροπίες στους τοίχους, οι κρυφοί φωτισμοί! Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, ο οποίος μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει μεγάλα (heavy duty) μηχανήματα εξαερισμού και κλιματισμού, ψηφιακή διαχείριση φωτισμού και ηχοσυστημάτων υψηλής πιστότητας, οθόνες plasma με εικόνα από όλο τον πλανήτη, καθώς και τεχνολογίες αιχμής όπως fast internet και οπτικές ίνες.

Όλα αυτά μαζί με τη σχολαστική επιλογή των υλικών που ντύνουν τους χώρους, τις αναπαυτικές πολυθρόνες, τις μαρμάρινες και πολύχρωμες επενδύσεις στα μπάνια, στο πάντα ευπρόσδεκτο τζάκι και η αλεγκρία του πλούσιου bar σε καφέδες, σνακ και ποτά, εγγυώνται ένα ήρεμο, απολαυστικό βράδυ ή πρωινό  Σαββατοκύριακου!Αν θέλετε κι εσείς να κλέψετε, για λίγο, την ομορφιά από τα μάτια του παιδιού σας, οφείλετε να μην τους στερήσετε τη μεγαλύτερη χαρά να φτιάξει και μαζί σας το δικό του μαγικό κόσμο μέσα από τα μονοπάτια της ονειρεμένης ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ!!!

 

Ελάτε να μας βρείτε! Θα είμαστε εκεί στο τέλος της Ιδομενέως, 50μ. από τον ΟΤΕ Ιλίου, 210-26.18.088.

Ελάτε! Θα σας περιμένουμε και θα χαρούμε πολύ όταν σας δούμε να προβάλλετε στη σκάλα ή στην πόρτα του ανελκυστήρα.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Λιλιπούπολη παρέχει στους μαθητές της τη δυνατότητα να εκπληρώσουν την επιθυμία τους για το party τους με 3 τρόπους. Είτε στο σχολείο με τη δασκάλα τους, είτε στον παιδότοπο πρωινά την ώρα του σχολείου με τη δασκάλα τους, είτε στον παιδότοπο απογευματινές ώρες ή Σαββατοκύριακα με γονείς και συνοδούς. Ρωτήστε μας και επιλέξτε ό,τι επιθυμείτε…!!!

 

Α! Και μην ξεχνάτε… τα δικά μας παιδιά έχουν δωρεάν είσοδο από Δευτέρα έως και Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχουν 15% έκπτωση!!!

 

Η Λιλιπούπολη άλλαξε τα δεδομένα όχι μόνο στους παιδικούς σταθμούς αλλά και στους παιδότοπους. Την επισκέπτονται πάνω από 15.000 παιδιά το χρόνο και αυτό την έχει εδραιώσει πλέον στην 1η θέση! Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό και ανταποδίδουμε τη δική σας στήριξη/προτίμηση με τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο για τα παιδιά μας!!!

ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ

 

Το διαμάντι στο δαχτυλίδι των βρεφονηπιακών σταθμών- νηπιαγωγείων τώρα και των παιδότοπων!!!

Σας περιμένουμε για απεριόριστο παιχνίδι και για τη διοργάνωση του Super Party του παιδιού σας!!!

 

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b1-1

Δείτε τη photo gallery

Που βρίσκεται

Η ΛιλιπούποληΒρεφικός παιδικός σταθμός & νηπιαγωγείο
ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
28ης Οκτωβρίου 44-46
Πλατεία Πετρούπολης
Τηλ 210-5018800

ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Σουλίου 3, Πετρούπολη
Θέατρο Πέτρας
Τηλ 210-5023002

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Ιλίου 37 & Ιδομενέως, Ίλιον
Τηλ 210-2618088

Επικοινωνία